2012-12-14 09:43:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - változtatni akar életén

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma jóval harciasabban adja elő magát, mint azt a kollégái megszokták öntől. Úgy is mondhatni: kibújt a szög a zsákból. Végre! Ha mindig csak nyuszit játszik, azzal nem fogja megnyerni a főnöke bizalmát. Mutasson erőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pénzügyekben sikerekre számíthat: még akár új állásra is szert tehet a mai napon. Persze, ez azért még kevés ahhoz, hogy a régit fel is adja. De ne keseredjen el: hamarosan könnyíthet a sorsán! Az előléptetés közeleg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma találkozhat valakivel, aki nemcsak a külsejével, hanem a szellemességével is elkápráztatja önt. Az illető talán többre is hivatott, mint puszta futó ismeretség az életében. Ha magányos, tegyen egy próbát.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Változtatni akar az életén, de ugyanakkor ez a váltás félelemmel tölti el – képtelen eldönteni, hogy jól döntött-e. Ezt még korai is lenne megmondani, de félnie nem kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön is érzi már, hogy a változás elkerülhetetlen: ha jót akar tenni, akkor először is az életmódján kell változtatnia. A fizikai állapota előfeltétele annak, hogy bármit is javítson helyzetén. Iratkozzon be egy jógatanfolyamra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehezen indul a reggel, minden, ami körül veszi, idegesítően hat önre. Az egyetlen kivétel ez alól a szabad természet. Jól teszi, ha a mai napon gyalog megy a munkahelyére. Vagy legalább egy kicsit időzik egy parkban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jó lenne, ha a mai napon is hűséges tudna maradni híres mérlegelő természetéhez, és kordában tudná tartani az indulatait. Ha kiborul, az ugyanis sem a házasságának, sem a munkahelyi kapcsolatainak nem tesz jót. Maradjon ura a helyzetnek!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bizonyos dolgok nagy teherként nehezednek önre, ráadásul úgy érzi, egyedül csakis az ön vállát nyomja nagy súlyuk. Ma végre elérkezett a nap, hogy összegyűjtse maradék erejét, és tegyen azért, hogy ez másként legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyi problémáik megoldására most már önnek is ki kell találnia valamit, nem bízhat mindent a kedvesére. Annál is inkább, mert párjával az utóbbi időben kissé elszaladt a ló. Önnek kell a kezébe venni az irányítást.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerencsés kisugárzásának is köszönheti, hogy ön mellé állnak a kollégái egy vitás kérdésben. Ma kifejezetten jó társaságul szolgál nemcsak nekik, de a családtagjainak is. Sok jóban lehet része az este, készüljön rá nyitott szívvel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyén szigorításoknak nézhet elébe, és nem csak pénzügyi téren. Amit most átél, azonban csak figyelmeztetés. Még mindent jóra fordíthat. De ehhez változtatnia kell a munkahelyi morálján is. Alkosson valami nagyot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Legyen elővigyázatosabb, ha pénzügyi kérdések kerülnek terítékre. Nem kellene mindenkivel szemben alázatosnak lennie. Álljon végre a sarkára, különösen, ha a személyét is érintő kérdésekben döntenek. Legyen határozottabb!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: